7/2/2014, Δεκάδες οι μικροί αναγνώστες στις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των μικρών αναγνωστών στα προγράμματα των Παιδικών Λεσχών Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, που συνεχίζονται και για το 2014 σε συνεργασία με τη γνωστή συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, και τη Σχολική Σύμβουλο της Α/θμιας Εκπαίδευσης, Αθηνά Ντούλια.

 

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, στο Δημοτικό Κήπο, παιδιά διαφόρων ηλικιών έγιναν μια μεγάλη παρέα, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο του βιβλίου.

 

”Για άλλη μια φορά η Παιδική Βιβλιοθήκη έγινε ο χώρος συνάντησης με την αθωότητα, την περιέργεια, τον αυθορμητισμό. Συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, μοιραστήκαμε εμπειρίες και διαβάσαμε βιβλίο, με σκοπό να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο, να προβληματιστούμε, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σχολική Σύμβουλος Α/θμιας Εκπαίδευσης, Αθηνά Ντούλια, περιγράφοντας την εμπειρία της.

 

Η συγγραφέας, Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, με τη σειρά της ανέφερε, ”Μια μεγάλη παρέα παιδιών, παλιά και καινούρια, μικρά, πιο μικρά και μεγάλα! Επικοινωνία, αγάπη, χαρά! Και κουβέντα για τα ενδιαφέροντα, τις ασχολίες και τις αγάπες των παιδιών. Με κυρίαρχη αυτή για τα βιβλία…..”.

 

Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, τις ακόλουθες ώρες:

 

10.00 έως 11.00 για τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά (από Νηπιαγωγείο μέχρι και Γ΄ Τάξη Δημοτικού, με την Αθηνά Ντούλια .

11.30 έως 12.30 για τα μεγαλύτερα παιδιά (από Δ΄ Τάξη Δημοτικού και άνω, με την Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη).

 

 

Παιδικη λεσχη 7-2