8/12/2016, “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΑΚΟΣ -ΦΩΣ” στη Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στη Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων.

 

 

Θέμα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΑΚΟΣ -ΦΩΣ

 

“Φωτογραφία = Γραφή με το φως .
Ένας κόσμος βγαλμένος σαν από παραμύθι όπου η παρατήρηση γίνεται αρχή , η καταγραφή ουσία και η άποψη εικόνα. Ένας κόσμος εύκολος μα και συνάμα δύσκολος γιατί το φως δεν συγχωρεί και δεν τιθασεύετε .

Εύκολος γιατί όλοι μπορούν να καταγράψουν μα και δύσκολος γιατί χρειάζεται σπουδή για να εκφραστείς με ένα κλικ”.

 

Ο Νίκος Καμπιανάκης, εκπαιδευτικός, παρουσιάζει τα δικά του κλικ που περιγράφουν την προσωπική του παρατήρηση-άποψη για τον πραγματικό κόσμο.

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ»

 

Έχετε κάποιο χόμπι ή απασχόληση που αγαπάτε; Λατρεύετε τα ταξίδια; «Πιάνουν» τα χέρια σας; Έχετε πάθος με συλλογές; Πιστεύετε πως μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους;

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο χώρο του Media Lab του αναγνωστηρίου της, με σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή, σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς, να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση ή περισσότερες, να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (κατασκευές, ταξίδια, συλλογές, μουσική κλπ).

Σκοπός του προγράμματος, να ανταλλάσσουμε γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές, να συνεργαζόμαστε και να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις ίδιες ασχολίες ή παρεμφερείς.

Οι Βιβλιοθήκες μας να μεταμορφώνονται σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Βιβλιοθήκες στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, τηλ 2821 3 41661-2

 

καμπιανακης