8/5/2014, Εκδηλώσεις στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις, στο χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους φτιάχνοντας δωράκια, για να τα προσφέρουν στις αγαπημένες τους μαμάδες.!!

 

Αναλυτικά:

 

Σάββατο 10 Μαΐου, 11. 30 το πρωί


”Μόνο εσένα αγαπώ τόσο πολύ”

Διαβάζουμε το βιβλίο “Μόνο εσένα αγαπώ τόσο πολύ” της Jutta Langreuter, εκδ. Παπαδόπουλος. Μια τρυφερή ιστορία ενός μικρού λαγού , που τσακώνεται με τη μαμά του και αποφασίζει να πάει να μείνει με τους φίλους του. Κάτι όμως του λείπει .. τόσο πολύ που πονάει η καρδιά του ….

Γινόμαστε μια μεγάλη παρέα δημιουργώντας τις δικές μας καρτούλες – δωράκια στις μοναδικές μητερούλες μας!

 

Για παιδιά …:6-12 ετών . Χωρίς προεγγραφή. Στην Παιδική -Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

Με την Καστρινάκη Μαρία.

 

 

Κυριακή 11 Μαΐου 2014, 11 το πρωί

 

«Σ’ αγαπώ Καρδιά μου -Σ’ αγαπώ μαμά μου»

Διαβάζουμε το βιβλίο της Ρόδου Νανίνας, «Σ’ αγαπώ Καρδιά μου-Σ’ αγαπώ μαμά μου». Μια εξαιρετικά τρυφερή ιστορία. Δύο παράλληλοι μονόλογοι. Ένα σ’ αγαπώ, κι’ ένα ευχαριστώ αυτό της μητέρας, και εκείνο της κόρης που με ευαισθησία και λυρισμό περιγράφουν σαν μυστική εξομολόγηση τα αισθήματα αγάπης, που τρέφουν η μια για την άλλη.
Οι μικροί μας φίλοι ρίχνοντας τις δαχτυλομπογιές πάνω σ’ ένα άσπρο χαρτί, θα ζωγραφίσουν και θα χρωματίσουν την αγάπη της μάνας, την αγκαλιά της μάνας, το χαμόγελο της μάνας, όπως τη φαντάζονται και την έχουν νοιώσει.

 

Για παιδιά …:6-12 ετών. Στη Δημοτική βιβλιοθήκη Σταλού.
Με την κα Νίκη Γαλάνη

 

Γιορτη της μητερας