6/3/2020 – Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου, αφηγείται παιδικές ιστορίες, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

“Η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων, δεν είναι μόνο ένας χώρος πολιτισμού. Είναι περισσότερο ένα μέρος συνάντησης, ένα στέκι, μια συνήθεια.

Αυτό τουλάχιστον εισέπραξα κάνοντας την εκδήλωση με τα παιδιά, παρουσία γονέων.

Είναι δύσκολο να μαζεύονται τόσα παιδιά και τόσοι ενήλικες, Σάββατο πρωί, για μια βιβλιοπαρουσίαση. Φαίνεται όμως ότι η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων έχει πετύχει το δύσκολο, το ακατόρθωτο: Να έχει το δικό της κοινό, κοινό που την εμπιστεύεται και παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις της, που την επισκέπτεται φανατικά.

Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και οικείος, θέλεις να κάθεσαι εκεί για ώρες. Οι συνεργάτες και υπεύθυνοι της Βιβλιοθήκης, άτομα με μεράκι και χαρά γι΄ αυτό που κάνουν.

Ο συγγραφέας αισθάνεται αμέσως άνετα, με το που πατά το πόδι του στο χώρο. Η εκδήλωση του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2020, είναι σίγουρα από αυτές που θα μείνουν στο μυαλό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.”

 

Βασίλης Παπαθεοδώρου

Σαββάτο 15 Φεβρουαρίου 2020

Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων

Σας ευχαριστούμε θερμά κ. Παπαθεοδώρου! Γονείς και παιδιά ενθουσιάστηκαν! Εξαιρετική παρουσίαση! Μία συνάντηση δεν είναι αρκετή…Σας περιμένουμε ξανά!